Wear and Compare

Hoe het werkt?

De Magic Mirror heeft verschillende games die worden gespeeld door middel van lichaamsbewegingen. De games zijn volledig te branden naar bijvoorbeeld een thema, uw eigen producten of logo’s. Op een evenement is het switchen van de fotospiegel naar de interactieve games op de Magic Mirror in 2 seconden te realiseren. Hierdoor wordt de gebruiker van de Magic Mirror op een leuke interactieve manier in contact gebracht met uw merk of product. Ook kunt u de Magic Mirror korting coupons laten afdrukken na het winnen van een game hierdoor wordt de gebruiker gestimuleerd tot een aankoop.

Wear and compare functies

Het is natuurlijk geweldig als u samen met uw bezoeker kunt kijken naar welke outfit het beste past en het leukste is zonder elke keer om te kleden in een kleedhokje. Je kan makkelijk door verschillende kledingstukken swipen en kijken wat het beste bij jou past.

Bediening

A. Tablet:
De Tablet is bedoeld voor de medewerken van de Magic Mirror om de gebruiker eventueel te helpen met het maken van keuzes of het uitkiezen van een artikel.

B. Ingebouwde Touchscreen:
Ontworpen voor de gebruiker zelf en waarmee ze kunnen kiezen wat er met de outfit gedaan moet worden: delen, enz.

Gezichtsherkenning

A. Gezichtsherkenning:
De Magic Mirror heeft ingebouwde gezichtsherkenning waardoor als iemand terug komt de outfits van die bepaalde persoon weer ingeladen worden, als deze zijn opgeslagen.

B. Shopper gegevens:
Elke bezoeker zal gegevens zoals het lidmaatschap ID, naam, telefoonnummer en email opgeven voordat de foto gedeeld kan worden hierdoor is er na een event een hele lijst met data van alle bezoekers beschikbaar.

Save your looks

A. Still Snapshot:
U kunt looks opslaan om deze later naast elkaar te vergelijken op de Magic Mirror om de juiste keuze te kunnen maken.

B. 360 ° video:
De Magic Mirror neemt een 5 seconden video, waarin het winkelend publiek moet ronddraaien waarna een 360 ° beeld gecreëerd wordt. Hierdoor kan de gebruiker zichzelf met het kledingstuk van elke hoek goed bekijken.